Siirry sisältöön

Avainkumppanuus K-Citymarket Järvenpään kanssa

K-Citymarket Järvenpää yrityksenä

K-Citymarket Järvenpää seuraa ennakkoluulottomasti alan trendejä ja kehittää jatkuvasti kaupan toimintaa ja tarjontaa. Kauppa on mm. Euroopan suurimman sushikonseptin luoja. Kaupan visio arjen helpotuksesta laatu edellä näkyy kaikessa kaupan toiminnassa.

Avainkumppanuusyhteistyö Laurean kanssa

Laurea ja K-Citymarket Järvenpää ovat tehneet yhteistyötä useissa opiskelijaprojekteissa mm. restonomiopiskelijoiden sekä turvallisuuden ja riskienhallinnan opiskelijoiden kanssa. 

K-Citymarket Järvenpää on yksi Suomen 81 K-Citymarketista ja sen kauppiaana on vuodesta 2007 lähtien toiminut Markku Hautala.

Järvenpään K-Citymarket on tullut tunnetuksi maailman parhaana ruokakauppana, kun se sai kaupan alan tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio IGD:n Store of the Year 2019 -palkinnon (Kesko.fi). Kauppias Hautalan johdolla järvenpääläiskauppaa on kehitetty määrätietoisesti ja esimerkiksi sushitarjonnallaan he ovat olleet edelläkävijöitä suomalaisen ruokakaupan alalla.

Yhteistyöllä Laurean kanssa kauppias Markku Hautala haluaakin olla viemässä kaupan alaa yhdessä eteenpäin kohti entistä ammattimaisempaa toimintaa.

"Tavoitteenamme yhteistyölle on, että voimme yhdistää resurssejamme ja kehittää aivan uudenlaisia, pysyviä konsepteja Suomeen, jotka lähtisivät laajemminkin etenemään. Eli nostetaan yhdessä rimaa entistä korkeammalle."

 

Kauppias Markku Hautala, K-Citymarket Järvenpää

Käytännössä yhteistyö Laurean ja sen opiskelijoiden kanssa on jo käynnistynyt. Kaksi Laurean restonomiopiskelijaa muun muassa kehittää opinnäytetyönään K-Citymarket Järvenpään kanssa uudenlaista valmisruokakonseptia, jota odotellaan kaupan tarjontaan vielä tämän kevään aikana. Valmisteilla on myös yhteistyötä TKI-hankkeisiin liittyen.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: