Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Hyvinkään seurakunnan kanssa

Hyvinkään seurakunta organisaationa

Hyvinkään seurakunta on Suomen evankelisluterilaisen kirkon seurakunta, joka toimii Hyvinkään kaupungin alueella. Vuonna 1917 perustetulla seurakunnalla on 31 000 jäsentä ja työntekijöitä yli 100.

Avainkumppanuus Laurean kanssa

Avainkumppanuuden tarkoituksena on tiivistää yhteistyötä Laurean ja seurakunnan välillä. Yhteistyötä on tehty niin opintojaksoilla, opiskelijaprojekteissa, rekrytoinneissa kuin viestinnässäkin.

Avainkumppanivideo: Hyvinkään seurakunta

Hyvinkään seurakunnan edustajat tulevat tapaamaan Laurean opiskelijoita etenkin Hyvinkään kampuksen eri opintojaksoilla. Vaikka näiden tapaamisten tärkeimpänä ajatuksena onkin opiskelijoiden hyvinvoinnin tukeminen Covid 19 -epidemian aikana, tarjoavat ne samalla avainkumppanille suoran yhteyden Laurean opiskelijoihin.

Yhteistyötä syvennetään myös muun muassa perhetyön ja mielenterveyden opintojaksoilla. Lisäksi tarkoituksena on avata sote-alan opiskelijoille näkemystä esimerkiksi sairaalasielunhoitoon sekä kuoleman kohtaamiseen.

Yhtenä avainkumppanuuden tavoitteena on myös opiskelijaharjoittelujen määrän kasvattaminen Hyvinkään seurakunnan eri tehtävissä sekä monimuotoisten opinnäytetyöaiheiden tarjoaminen opiskelijoille.

"Kirkko on organisaatio muiden organisaatioiden joukossa, ja tarvitsemme monia eri alojen osaajia. Toivottavasti opiskelijat yhteistyön myötä huomaavat, että seurakunta voi olla tulevaisuuden työpaikka."

Hyvinkään seurakunnan kirkkoherra Ilkka Järvinen

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: