Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Hedengren Securityn kanssa

Hedengren Security yrityksenä

Hedengren on turva- ja talotekniikan maahantuoja ja asiantuntija. Yli 100-vuotias suomalainen perheyritys työllistää noin 250 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Hedengren auttaa asiakkaitaan suunnittelemaan ja toteuttamaan kestäviä, turvallisia ja viihtyisiä toimintaympäristöjä tarjoamalla laadukkaita ja energiatehokkaita ratkaisuja.

Yhteistyö Laurean kanssa

Yhteistyötä Hedengrenin kanssa on tehty opintojaksoilla mm. markkinoinnin automaation kehittämiseen sekä työturvallisuuteen liittyen. 

Hedengren on yli 100-vuotias suomalainen perheyritys, jonka toiminta keskittyy tänä päivänä turva- ja talotekniikkaan. Kaikkiaan Hedengren-konsernin palveluksessa työskentelee noin 250 työntekijää ja Suomen lisäksi yrityksellä on toimintaa myös Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Turvatekniikkaan keskittynyt Hedengren Security palvelee mm. suunnittelijoita, urakoitsijoita ja tukkuliikkeitä sekä loppuasiakkaita varmistamaan ihmisten, kiinteistöjen ja omaisuuden turvallisuuden. Hedengrenin turvajärjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

"Yhteistyön myötä haluamme löytää uusia, hyviä hedengreniläisiä."
Kim Ek, Hedengren Security

Hedengrenin avainkumppanuusyhteistyö Laurean kanssa käynnistyy konkreettisesti jo syksyllä yhteisen opiskelijaprojektin myötä. Tavoitteena yhteistyössä on muun muassa se, että Hedengren haluaa tavoittaa tulevaisuuden osaajat.

-    Pitkässä juoksussa haluamme, että yhteistyön myötä Hedengren on kiinnostava työnantaja opiskelijoiden mielestä ja sitä kautta saamme uusia, hyviä hedengreniläisiä, Hedengren Securityn myynnistä vastaava johtaja Kim Ek sanoo.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: