Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Go Strong kanssa

Go Strong yrityksenä

Go Strong avopalvelut tuottaa nykyaikaisia, laadukkaita ja vaikuttavia avopalveluita tukea ja apua tarvitseville lapsille, nuorille ja perheille. Go Strong lastenkodit tuottaa laadukkaita laitospalveluita tilanteisiin, joissa kotiin vietävä tuki ei riitä.

Avainkumppaniyhteistyö

Laurean ja Go Strongin avainkumppanuus käynnistyi opiskelijaprojektilla Go Strongin sijaishuollon yksikössä. Avainkumppanuuden myötä on alkamassa myös uusi mentorointiohjelma, jonka Go Strong toteuttaa yhteistyössä Laurean kanssa. Go Strong tarjoaa myös asiantuntijaluentoja, harjoittelupaikkoja ja mahdollisia työpaikkoja luoden opiskelijoille loistavaa väylää työelämään.  

Laadukkaita ja moderneja, koululähtöisiä lastensuojelupalveluita tuottava Go Strong tuottaa sekä laitos- että avopalveluita, aina lastenkotitoiminnasta perheeseen vietävään tukeen ja viikonlopputoimintaan. Go Strong tukee apua tarvitsevien lasten ja perheiden arkea heidän omista vahvuuksistaan käsin sekä varmistaa, että jokainen suorittaa koulunsa loppuun, työllistyy ja löytää unelman.  

– Go Strong on tuore, dynaaminen, nuorekas, teknologiamyönteinen ja ihmisläheinen organisaatio, joka haluaa, että jokainen nuori löytää punaisen langan elämässään, yrityksen toimitusjohtaja Martti Volotinen kuvailee.  

Laurean ja Go Strongin avainkumppanuus käynnistyi opiskelijaprojektilla Go Strongin sijaishuollon yksikössä. Go Strong näkee avainkumppanuuden Laurean kanssa huikeana mahdollisuutena syventää yrityksen ja oppilaitoksen välistä yhteistyötä.  

– Yhteistyö Laurean kanssa onkin todella merkityksellinen, sillä opiskelijat ovat niitä tulevaisuuden ammattilaisia, joissa alan voima piilee, Go Strongilla psykologina toimiva Veli-Matti Karhu kiteyttää.  

Tutustu Go Strongiin työnantajana

Lisätietoja: