Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Elon kanssa

Elo yrityksenä

Suomalaisista yrityksistä noin joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Hoidamme asiakkaidemme eläkevaroja tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. 

Yhteistyö Laurean kanssa

Elo haluaa oppilaitosyhteistyön kautta tarjota tulevaisuuden asiantuntijoille eli nuorille osaajille monipuolisia työllistymismahdollisuuksia.

Työeläkeyhtiö Elo on suuri suomalainen työeläkevakuuttaja, joka vastaa 490 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä huolehtii 250 000 eläkkeensaajasta. Samalla se huolehtii 30 miljardin euron sijoitusomaisuudesta tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti.

Elo ja Laurea ovat tehneet yhteistyötä aiemmin esimerkiksi opintojaksojen vierailijaluentojen muodossa, mutta käynnistynyt avainkumppanuus mahdollistaa vieläkin laajemman ja kokonaisvaltaisemman yhteistyön. Avainkumppanuudelta Laurean kanssa Elossa odotetaan avointa, monipuolista ja antoisaa yhteistyötä, joka palvelee Eloa kuin Laurean opiskelijoitakin.

– Tavoitteemme on tarjota Laurean opiskelijoille mahdollisuuksia tutustua Eloon ja tarjoamiimme monipuolisiin tehtäviin. Samoin haluamme näyttää, että työeläkeyhtiö ei suinkaan ole harmaa ja pölyttynyt työpaikka, joka saattaa olla yleinen harhakuva erityisesti nuorten keskuudessa, kuvailee yhteistyön lähtökohtia Elon HR Specialist Amanda Laine.

Opiskelijat nähdään Elossa tärkeänä kohderyhmänä. Elo haluaakin oppilaitosyhteistyön kautta tarjota tulevaisuuden asiantuntijoille eli nuorille osaajille monipuolisia työllistymismahdollisuuksia. Esimerkiksi tradenomitaustaisia henkilöitä työskentelee laajasti ympäri Eloa erilaisissa asiantuntijatehtävissä mm. HR:ssä, eläkepalveluissa, johdon tuessa, työkykypalveluissa, taloudessa, ICT:ssä, myynnissä ja sijoituksissa.  

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: