Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Eckerö Linen kanssa

Eckerö Line yrityksenä

Eckerö Line on perustettu vuonna 1994. Yrityksen tarjontaan kuuluvat matkapakettitarjonta, myymälä- ja ravintolatarjonta, kokous- ja ryhmätuotteet sekä hotellipaketit ja rahti.

Yhteistyö Laurean kanssa

Ensimmäisenä Laurean ja Eckerö Linen yhteistyö käynnistyy opiskelijaprojektien sekä opinnäytetöiden muodossa sekä asiantuntijavierailuilla Laurean opintojaksoilla.  

Toiminnassaan Eckerö Line on myös sitoutunut vastuulliseen matkailuun. Edistämme vastuullisia toimintatapoja koko arvoketjussamme, ekologiset, taloudelliset sekä sosiokulttuuriset näkökulmat huomioiden.

- Myös suomalaisuus on keskeinen osa yrityksemme vastuullisuutta. Olemme ainoa Suomen lipun alla Helsingin ja Tallinnan väliä liikennöivä yhtiö, kertoo Eckerö Linen Culture Manager Minna Johansson.

Avainkumppanuus Laurean kanssa sai alkunsa Eckerö Linen halusta laajentaa oppilaitosyhteistyötään sekä tuoda opiskelijoille tutuksi niin yrityksensä kuin laajemmin logistiikka-alan mahdollisuuksia. Tavoitteena on rakentaa monipuolista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. 

- Haluamme työnantajana pysyä ajan tasalla opiskelijoiden työelämään liittyvistä toiveista sekä toimia heille omalta osaltamme linkkiä työelämään, avainkumppanuusyhteistyöstä Laurean kanssa vastaava Minna Johansson kertoo.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: