Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Dietan kanssa

Dieta yrityksenä

Vuonna 1993 perustettu Dieta on ammattikeittiölaitteiden ja -tarvikkeiden myyntiin erikoistunut yhtiö. Suomen, Viron ja Ruotsin markkinoilla toimiva yritys työllistää tällä hetkellä noin 160 henkeä.

Avainkumppaniyhteistyön tuloksia

Laurean restonomiopiskelijat ovat olleet Dietan apuna eri tapahtumissa ja Dietan myyntinäyttelyn asiakkaiden asiakaskokemusta on kehitetty palvelumuotoilun keinoin.

Dieta, yksi Suomen suurimmista ammattikeittiölaitteiden ja -tarvikkeiden myyjistä, on toiminut Laurean avainkumppanina vuodesta 2020.

Vuonna 1993 perustetulla Dietalla on vahva kokemus ammattikeittiöiden toteutuksista aina kahviloista ja ravintoloista sairaaloiden, koulujen ja palvelutalojen keittiöihin. Suomen, Viron ja Ruotsin markkinoilla toimiva yritys työllistää tällä hetkellä noin 160 henkeä.

"Meillä on pitkä yhteinen historia esimerkiksi opinnäytetöiden ja opiskelijaprojektien merkeissä. Kun mahdollisuus avainkumppanuuteen tuli, ei ollut hirveän vaikea päätös, että jatketaanko tällä statuksella. "

Sami Nenonen, myyntijohtaja, Dieta Oy

Laurean kanssa Dieta on tehnyt monipuolista yhteistyötä muun muassa opintojaksojen, opinnäytetöiden ja työharjoitteluiden osalta. Yhteistyötä on tehty myös useissa tapahtumissa, joissa Laurean restonomiopiskelijat ovat olleet Dietan apuna. Maaliskuun lopussa järjestettävässä RESTO-tietotaitokilpailussa osallistujat kokkasivat Helsingin Kattilahallissa Dietan toimittamilla laitteilla.

"Ammattikorkeakoulu tarjoaa meille alan tuoreinta osaamista, dataa ja näkemystä sekä raikkaita, uusia ajatuksia. Samalla opimme tuntemaan ravintola- ja hotellialan nuoria osaajia, jotka voivat tulevaisuudessa olla meidän työntekijöitä, kumppaneita ja asiakkaita. Me taas puolestaan tuomme yhteistyöhön asiantuntijuutemme erityisesti teknologiaan liittyen."

Kiinnostuitko avainkumppanuudesta? Tutustu avainkumppanuuden mahdollisuuksiin

Yhteistyön tuloksia

Lisätietoja: