Siirry sisältöön

Avainkumppanuus CSC:n kanssa

CSC organisaationa

CSC on voittoa tavoittelematon erityistehtäväyhtiö, jonka omistajia ovat Suomen valtio ja suomalaiset korkeakoulut.

Yhteistyö Laurean kanssa

Ensimmäinen yhteistyöprojekti käynnistyi palvelumuotoiluun liittyen alkuvuodesta 2024.

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy on valtion ja korkeakoulujen omistama voittoa tavoittelematon yritys. CSC tuottaa kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita tutkimukselle, koulutukselle, kulttuurille ja julkishallinnolle, jotta ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.

CSC:n toiminnan tavoitteena on valjastaa osaamisensa, verkostonsa ja tietotekniikan edistämään asiakkaidensa menestystä ja koko suomalaisen yhteiskunnan etua. CSC tunnetaan esimerkiksi LUMI-supertietokoneesta, joka on Euroopan tehokkain tietokone. Kajaanissa sijaitsevaa supertietokonetta voidaan hyödyntää niin yritysten kuin tutkimuslaitosten tuotekehityksessä ja innovaatiotoiminnassa.  

CSC:llä työskentelee tällä hetkellä yli 600 asiantuntijaa, kuten sovellus-, järjestelmä- ja ohjelmistoasiantuntijoita sekä koodaajia. Samalla yritys myös etsii jatkuvasti uusia osaajia ja myös opiskelijoille on tarjolla etenkin kesäisin harjoittelumahdollisuuksia.  

Tulevaisuuden osaajien kehittäminen ja löytäminen ovat myös lähtökohtia Laurean ja CSC:n avainkumppanuusyhteistyöhön: 

- Nyt käynnistyvässä yhteistyössämme on monia hienoja juttuja, joista on hyötyä molemmille osapuolille, kertoo CSC:n toimitusjohtaja Kimmo Koski.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: