Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Coorin kanssa

Coor yrityksenä

Erikoisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiö toimii kaikissa Pohjoismaissa.

Avainkumppaniyhteistyön tuloksia

Coor on sparrannut muun muassa Business Park-palveluitaan sekä kehittänyt My Workplace-applikaatiotaan yhdessä Laurean opiskelijoiden kanssa. Opintojaksoyhteistyötä on tehty mm. turvallisuuden ja riskienhallinnan sekä fysioterapian koulutusten kanssa. 

Coor, yksi Pohjoismaiden johtavista kiinteistöpalvelutoimittajista, on toiminut Laurea-ammattikorkeakoulun avainkumppanina alkuvuodesta 2020.

Coor tarjoaa asiakkaalleen erikoisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiö toimii kaikissa Pohjoismaissa. Coor ja Laurea solmivat vuonna 2020 avainkumppanuussopimuksen, joka mahdollistaa yhteistyön muun muassa opiskelijaprojekteissa ja kiinteistöpalvelualan kehittämisessä. 

"Meille on yrityksenä tärkeää myös ymmärtää tulevaisuuden työntekijöiden ajatus- ja arvomaailmaa, johon tämä avainkumppanuus antaa ainutlaatuisen tilaisuuden"

Laura Pösö-Sievänen, kehityspäällikkö, Coor

Coor ja Laurea ovat tehneet yhteistyötä opiskelijaprojekteissa jo aiemmin. Laurean opiskelijoita on osallistunut esimerkiksi yritysvierailuille, joissa on tutustuttu Coorin toimintaan Alberga Business Parkissa Espoossa.

"Me yrityksenä haluamme tarjota opiskelijoille työelämäkokemuksia harjoittelujen ja projektien kautta."

Kiinnostuitko avainkumppanuudesta? Tutustu avainkumppanuuden mahdollisuuksiin

Yhteistyön tuloksia

Lisätietoja: