Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Betesda-säätiön kanssa

Betesda-säätiö

Betesda-säätiö on yksityinen ja yleishyödyllinen säätiö, joka tuottaa Uudellamaalla asumis- ja avopalveluja ikäihmisille, aikuisille vammaisille ja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä yleishyödyllistä kansalaistoimintaa. 

Yhteistyö Laurean kanssa

Avainkumppaniyhteistyö pitää sisällään mm. työharjoitteluita ja opinnäytetöitä sekä yhteisiä projekteja Laurean eri koulutusten kanssa. Betesda-säätiö on myös mukana Laurean TKI-hankkeissa, kuten VoimaProfi- ja Lempeä hoiva -hankkeissa.

Betesda-säätiö tarjoaa turvallisen kodin ja ammattitaitoisen hoidon asukkaille kolmessa eri toimipisteessä Uudellamaalla. Säätiö toimii laajassa yhteistyössä pääkaupunkiseudun ja sen lähiympäristön kuntien sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoiden kanssa.

Betesda-säätiön kolmessa palvelukodissa Vantaalla, Lohjalla ja Sipoossa asuu yli 250 asukasta. Vakituisia työntekijöitä vuonna 1971 perustetussa säätiössä on noin 200.

Avainkumppanuudelta Laurean kanssa Betesda-säätiössä odotetaan erityisesti tiiviimpää yhteistyötä korkeakoulun ja sen opiskelijoiden kanssa. Tavoitteena on saada koulutusta ja työelämää kulkemaan yhä paremmin samassa tahdissa:

-    Meille on tärkeää tuoda entistä enemmän työelämän näkemystä opetuksen kehittämiseen; missä meidän alalla mennään ja millaisia tarpeita työelämällä on. Näin saamme työelämään valmiimpia työntekijöitä. Koulutuksen ja työelämän vuoropuhelun lisäksi avainkumppaniyhteistyön tiimoilta on keskusteltu myös esimerkiksi hankeyhteistyöstä sekä työharjoitteluista, kertoo Betesda-säätiön toimitusjohtaja Armi Lampi.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: