Siirry sisältöön

JobTeaser-uraportaali alumneille

Opiskelijoille tuttu JobTeaser-uraportaali on myös alumnien käytössä. Luo oma profiilisi ja löydät palvelusta avoimet työpaikat sekä kattavasti tietoa urasuunnittelun tueksi.

JobTeaser on opiskelijoille ja alumneille suunnattu kansainvälinen uraportaali. JobTeaser yhdistää korkeakouluopiskelijat, alumnit ja yritykset mahdollistaen molemmille helpon yhteydenpidon itseään kiinnostaviin opiskelijoihin, alumneihin ja yrityksiin. Ilmoitukset jätetään yksi kerrallaan ammattikorkeakoulua kohden, jolloin Laurean JobTeaseriin jätetyissä ilmoituksissa halutaan tavoitella juuri meidän omia opiskelijoita ja alumnejamme.

JobTeaserista opiskelijat ja alumnit voivat löytää Euroopan laajuisesti

 • Eri pituisia ja tasoisia työpaikkailmoituksia
 • Työelämätapahtumia, webinaareja ja koulutuksia
 • Urasuunnittelu- ja työnhakuvinkkejä
 • Tietoa yrityksistä

Jos profiilista valitsee olevansa avoin työtarjouksille ja lisää CV:n, tiedot päivittyvät myös Laurean osaajapankkiin. Laurean avainkumppaneilla on pääsy tähän tietokantaan. Nämä työnantajat voivat etsiä tarvitsemaansa osaamista tästä tietokannasta ja lähestyä opiskelijoita ja alumneja suorarekryllä. Nämä yritykset ja organisaatiot löytyvät Yritykset-välilehdeltä leimalla "Avainkumppani". Itseään kiinnostaviin yrityksiin voi olla myös itse suoraan yhteydessä.

Kirjaudu JobTeaser-palveluun

Tutustu huolella ohjeisiin ennen Jobteaser-palveluun kirjautumista. Alla ohjeet ensi kertaa kirjautuville sekä pian valmistuville opiskelijoille, joilla portaali on ollut käytössä jo opiskeluaikana.

 

UUSI KÄYTTÄJÄ

 1. Rekisteröidy palveluun uutena käyttäjänä.
  • Rekisteröidy palveluun omalla henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella.
 2. Tärkeää! Nähdäksesi palvelussa oikeat alumneille tarkoitetut palvelut, tulee kirjautumisvaiheessa valita koulutusalaksi: Alumni (FIN).
 3. Valitse sinua kiinnostavat työtehtävät. Nämä valinnat vaikuttavat siihen, mitä tapahtumia ja tarjouksia näet oletuksena työpaikat -välilehdellä. Voit muuttaa niitä helposti profiilistasi kohdasta "hakuehtoni".
 4. Viimeistele rekisteröinti ja aktivoi tili sähköpostiisi lähetetyn linkin kautta.
 5. Voit nyt päivittää työpöytä-välilehdellä haluamasi henkilökohtaiset tiedot.

Tutustu uuden käyttäjän kirjautumisohjeisiin.


VALMISTUVA OPISKELIJA

Kun olet valmistumassa ja student.laurea.fi-tunnukset ovat poistumassa käytöstä, voit jatkaa JobTeaserin käyttöä vaihtamalla sähköpostiosoitteesi. Toimi näin:

 1. Kirjaudu Laurean JobTeaseriin student.laurea.fi -tunnuksellasi
 2. Vaihda Tiliasetuksissasi student.laurea.fi-sähköpostiosoitteesi sähköpostiin, jota käytät valmistumisen jälkeen.
 3. Kirjaudu ulos JobTeaserista.
 4. Klikkaa kirjautumissivulta "Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi" -linkkiä ja tilaa itsellesi vaihtamallasi sähköpostiosoitteellasi uusi salasana "Unohditko salasanan?" -toiminnolla.
 5. Salasanan vaihtamisen jälkeen voit jatkaa JobTeaser-tilisi käyttöä saman linkin kautta.
 6. Mene Työpöytä-välilehdellä kohtaan muokkaa profiiliani ja vaihda profiilikuvan alta aukeavasta lomakkeesta henkilökohtaisiin tietoihisi koulutusalaksi Alumni (FIN). Tämä on tärkeää muistaa tehdä saadaksesi näkyviin kaikki alumneille tarkoitetut sisällöt.

Tutustu valmistuvan opiskelijan kirjautumisohjeisiin.

 

Rekisteröidy tai kirjaudu

JobTeaserin sisältöön liittyvä ohjeistus

 

JobTeaser - Paljon enemmän kuin harjoittelu- ja työnhakusivusto!

Lisätietoja: