Siirry sisältöön

SaaS-yhtiö Efecte avainkumppaniksi

Kansainvälisesti kasvava Efecte auttaa palveluorganisaatioita digitalisoimaan ja automatisoimaan työtään.

HR-johtaja Niina Hovi ja toimitusjohtaja Niilo Fredrikson Efecteltä (2. ja 3. vasemmalta)vierailivat Laureassa. Kuvassa myös lehtori Lassi Virtanen, kehittämispäällikkö Niina Holmstedt sekä aluepalvelupäällikkö Pia Kiviharju Laureasta.

Laurea on solminut avainkumppanuussopimuksen suomalaisen ohjelmistoyritys Efecten kanssa. Vuonna 1998 perustettu Efecten kotipaikka on Espoossa ja se työllistää tällä hetkellä hieman yli 100 työntekijää. Helsingin pörssissä listatulla yrityksellä on toimipisteitä Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Saksassa.

Efecte tarjoaa pilvipohjaisia palvelun- ja identiteetinhallinnan ohjelmistoja sekä niitä tukevia asiantuntijapalveluita. Näiden ohjelmistojen avulla Efecte auttaa asiakkaitaan digitalisoimaan ja automatisoimaan työtään.

-    Me olemme yksi alamme johtavista toimijoista Suomessa sekä Pohjoismaissa ja olemme saaneet hyvin jalansijaa myös Saksassa. Haluamme olla eurooppalainen vaihtoehto oman alamme globaaleille toimijoille, kuvailee Efecten toimitusjohtaja Niilo Fredrikson.
-    Myös Laurea on omalla alallaan johtava toimija, joten aloitamme innoissaan yhteistyön Laurean kanssa.

Kansainväliseen kasvuun tähtäävä Efecte haluaa olla myös kehittämässä suomalaista ohjelmistoteollisuutta ja SaaS- eli Software as a Service -liiketoimintaa. Yhteisten projektien lisäksi toimitusjohtaja Fredrikson toivookin yhteistyön myötä opiskelijoiden näkevän Efecten ja ohjelmistoalan tarjoamat uramahdollisuudet:

-    Meillä Efectellä ihmisten kasvu ja liiketoiminnan kasvu kulkevat käsi kädessä. Kunnianhimoiset tavoitteemme eivät toteudu ilman ihmisiä, Niilo Fredrikson painottaa.
-    Me haluamme saada opiskelijat mukaan innovoimaan, miten voimme tehdä myyntiä, palvelujen kehitystä ja ohjelmistokehitystä entistä paremmin. Haluamme olla maailman parhaita siinä, mitä teemme, ja siihen tarvitsemme maailman parhaita ideoita.

 

Laurean avainkumppanuus on vastikkeellista yhteistyötä, joka takaa kumppanille laaja-alaisen ja systemaattisen yhteistyön Laurean eri koulutusten kanssa opiskelijayhteistyönä, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa sekä liiketoiminnassa. Käytännössä yhteistyö avainkumppaneiden kanssa sisältää projekteihin, rekrytointiin tai näkyvyyteen liittyvää yhteistyötä. Lue lisää Laurean avainkumppanuusmallista.