Siirry sisältöön

Loihde Oyj Laurean avainkumppaniksi

Loihde on digipalveluiden ja turvallisuuden palveluyhtiö.

Loihteelta Petteri Aatola ja Emma Koskinen kävivät tapaamassa laurealaisia.

Loihde Oyj:n ja Laurean avainkumppanuusyhteistyö on käynnistynyt. Loihde on verkostomallissa toimiva konserni, johon kuuluu erilaisia digitaalisten ja turvallisuuspalveluiden yhtiöitä. Konserni rakentaa asiakkailleen digitaalisia ratkaisuja ja suojelee heitä tietoturva- ja muilta turvallisuusriskeiltä. Loihteen juuret ulottuvat vuoteen 1882, jolloin joukko vaasalaisia kauppiaita perusti Oy Waasan Telefooniyhdistyksen yhdistämään ihmisiä ja edistämään liiketoimintaa. 

- Loihde on ollut tulevaisuuden tekijä jo kolmella vuosisadalla, kertoo Loihteen rekrytoinnista vastaava Emma Koskinen.

Nykyään Loihde on melkein tuhannen asiantuntijan työyhteisö. Työntekijöitä konsernilla on noin 950 ja toimintaa sillä on ympäri Suomea 22 paikkakunnalla sekä Ruotsissa. Loihteen toiminnan keskiössä ovat sekä asiakkaat, joita varten konserni tekee työtä, että Loihteen henkilöstö. 

- Toimintamme keskiössä ovat ihmiset. Tämä tiivistyy myös sloganissamme ”Ihmiset edellä vuodesta 1882”. 

Yhteistyön avulla luodaan tulevaisuuden osaajia

Yhteistyötä Laurean kanssa Loihde odottaa innolla. Konserni toivoo yhteistyön myötä pääsevänsä tarjoamaan mielenkiintoisia uramahdollisuuksia Laurean opiskelijoille ja olemaan mukana omalla panoksellaan tulevaisuuden osaajien kouluttamisessa.

- Laurean opetustarjonta on hyvin linjassa Loihteen eri liiketoimintojen kanssa ja uskon, että molemmilla osapuolilla on varmasti toisillensa paljon annettavaa, Emma toteaa.

Alkavalta avainkumppanuusyhteistyöltä Loihde odottaa erityisesti kohtaamisia Laurean opiskelijoiden kanssa. Toisaalta konserni toivoo myös pystyvänsä tarjoamaan opiskelijoille uudenlaisia näkökulmia tulevaisuuteen liittyen. 

- Parasta olisi, että pystyisimme tarjoamaan opiskelijoille uusia näkökulmia oman uran ja tulevaisuuden työn suhteen, sekä opettamaan jotain uutta käytännön työelämästä. 

Yhteistyöstä arvokasta ymmärrystä ja osaamista opiskelijoille

Myös kumppanuudesta Loihteen kanssa Laureassa vastaava aluepalvelupäällikkö Pia Kiviharju pitää yhteistyötä arvokkaana. 

- Olemme erittäin iloisia, että Loihde lähti avainkumppaniksemme. Fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden sekä ohjelmistokehityksen ammattilaisena Loihde konserni tuo arvokasta ymmärrystä sekä osaamista opiskelijoille näissä liiketoiminnoissa. Uskomme, että yhteistyön avulla voimme saada työelämään entistä osaavampia tekijöitä. 

Lisätietoja: