Siirry sisältöön

PK-seudun Ruokahävikkiseminaari

Seminaarin tavoitteena on tuoda ruokahävikkiekosysteemin toimijat yhteen verkostoitumaan ja keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista sekä auttaa toimijoita tunnistamaan roolinsa osana hävikkiekosysteemiä.

Verkostoitumisen lisäksi seminaarissa on mahdollisuus oppia ja kuulla kokemuksia ruokahävikin vähentämisestä alan eri toimijoilta.

Ilmoittaudu tapahtumaan
Kuvituskuva.

Aika: Perjantai 27.9.2024 klo 13-16
Paikka: Eurooppa-sali, Malminkatu 16, Helsinki 
Kohderyhmä: Pk-seudun ravitsemispalvelut ja muut elintarvike- ja ruoka-alan toimijat

Alustava ohjelma:

13:00 Alustus – alueellinen ruokahävikkiekosysteemi

13:15 Sivuvirrat, hävikki, vastuullisuus –
puheenvuoroja ekosysteemitoimijoilta

14:15 Kahvitarjoilu ja verkostoitumista

14:45 Ruokahävikin mittaaminen

15:00 Logistiikka ja ylijääneen ruoan myynti

15:30–16:00 Paneelikeskustelu: ylijääneen ruoan lahjoittaminen ruoka-apuun

Tilaisuuden järjestää Food waste ecosystem - ruokahävikin vähentäminen ja hävikkiruoan hyödyntäminen -hanke.

Lisätietoja: Mari Itkonen, Food waste ecosystem-hankkeen projektipäällikkö
mari.itkonen@vantaa.fi, 040 674 7724

Ilmoittaudu tapahtumaan