Siirry sisältöön

CoCo Tool Kit

Laurean kehittämä yhteiskehittämisen työkalu auttaa eri sidosryhmiä kommunikoimaan ja sitä kautta muotoilemaan palveluympäristöjä paremmin käyttäjien tarpeita vastaaviksi.

 

CoCo Tool Kit - Tervetuloa yhteiskehittämisen innostavaan ja haastavaan maailmaan!

Uskomme, että nykypäivän maailmassa suurimpia haasteita ovat asioiden monimutkaisuus ja nopeat muutokset, jotka pakottavat meidät tekemään nopeita päätöksiä. Oman haasteensa tuo mukaan myös meidän ihmisten luonnollinen taipumus katsella asioita omasta, usein melko kapeasta näkökulmasta. On vaikeaa ajatella niin sanotusti laatikon ulkopuolelta, innovatiivisesti.

Näiden haasteiden taklaamiseksi olemme kehittäneet konkreettisen ja helppokäyttöisen työkalupakin – CoCo Tool Kitin. Vaikka CoCo Tool Kit kehitettiinkin alun perin vastaamaan B2B-yritysten tarpeita, olemme huomanneet sen soveltuvan erinomaisesti myös sekä yksityisen, julkisen, että kolmannen sektorin toimijoiden käyttöön. CoCo Tool Kittejä on myyty jo yli 100 kappaletta korkeakouluihin, konsultointiyrityksille, yhdistyksille ja kunnille Suomessa ja kansainvälisesti. CoCo Tool Kit kehitettiin osana laajaa kolmivuotista tutkimusprojektia ja Tekesin (nykyisin Business Finland) rahoittamana. Kehitystyötä tehtiin yhteiskehittäen liike-elämän toimijoiden, konsulttien, tutkijoiden ja liiketalouden opiskelijoiden kanssa. Yksi tärkeimmistä kumppaneista projektissa oli Cambridgen yliopisto.

Useimmiten palveluntarjoaja ja asiakas näkevät ja kokevat palvelun eri linssien läpi, joka voi johtaa tyytymättömyyteen puolin ja toisin. Molemmilla voi olla palvelua koskien tarpeita tai esteitä, joita ei ole vielä tunnistettu. Se mitä eri osapuolet pitävät tärkeänä ja mikä mahdollistaa arvon syntymisen heille, voi olla vaikeaa kartoittaa ja ymmärtää. CoCo Tool Kitin viimeisin versio CoCo Tool Kit – CoCo Cosmos 2.0 on visuaalisesti vahva yhteiskehittämisen työkalu ja muotoilupeli. Se auttaa eri sidosryhmiä kommunikoimaan ja hahmottamaan kehitettävän palvelun ympäristöä ja ulottuvuuksia, sekä haasteita ja mahdollisuuksia ja siten muotoilemaan palveluympäristöä vastaamaan palvelun avulla paremmin sen käyttäjien tarpeisiin. Työkalu on suunniteltu ensisijaisesti palveluntarjoajan ja asiakkaiden yhteyksien hahmottamiseen palveluympäristössä, mutta sitä voidaan myös soveltaa muihin tarkoituksiin.

CoCo Tool Kit on auttanut ja inspiroinut jo satoja ihmisiä, ja haluamme kutsua myös sinut innostumaan yhteiskehittämisestä ja kiihdyttämään kasvua tuotteiden ja palveluiden innovoinnissa!

Miten voin tilata oman CoCo Tool Kitin?

CoCo Tool Kitin myynnistä ja kehittämisestä vastaa Vision Factory Oy.

CoCo Tool Kit – CoCo Cosmos 2.0 sisältää

  • CoCo Cosmos pelilauta
  • Yli 200 pelikorttia sidosryhmille, lopputulemille, tapahtumapaikoille ja toiminnalle
  • Valkotaulutussit pelilaudalle ja -korteille
  • Puhdistusliinan pelilaudalle ja –korteille
  • Peliohjeet suomeksi ja englanniksi

Tilaa CoCo Tool Kit