Ravintola- ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki 1 -työpaja
Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta.
Ilmoittaudu tapahtumaanMission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä muita keinoja hiilijalanjäljen vähentämiseksi ravintoloiden arjessa. Tule mukaan verkostoitumaan ravintola- ja ruokapalvelualan yritysten kehittäjien ja sidosryhmien kanssa!
Tervetuloa Ravintoloiden ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki -työpajoihin. Työpajat on tarkoitettu erityisesti ravintola-alan ammattilaisille. Työpajoissa tutustumme yhdessä ravintola-alan tarpeisiin liittyen ravintoloiden hiilijalanjäljen mittaamiseen. Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä toimintamalleja hiilijalanjäljen pienentämiseksi ravintoloiden arjessa.
Työpajoissa alustaa Mirva Lampinen, Co-Creation Manager (Food Solutions), VTT. Food and Beyond -projekti.
Ensimmäinen työpaja järjestetään virtuaalisesti, toinen Laurean kampuksella Leppävaarassa. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä, ja tarvittaessa myös toinen työpaja järjestetään virtuaalisesti.
Koronaan varautuminen:
Työpajoissa on tarjolla suojavarusteita ja käsidesiä. Turvavälien ylläpitäminen on mahdollista työpajan aikana. Perehdy myös Laurean turvaohjeisiin.
Työpajoissa on tarjolla suojavarusteita ja käsidesiä. Turvavälien ylläpitäminen on mahdollista työpajan aikana. Perehdy myös Laurean turvaohjeisiin.
Ilmoittautuminen työpajoihin
Ravintoloiden ruokapalveluiden hiilijalanjälki 1 -työpaja ti 25.8. klo 9-12.
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki1
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki1
Ravintoloiden ruokapalveluiden hiilijalanjälki 2 -työpaja ti 1.9. klo 13-16.
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki2
https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki2
Mission Zero Foodprint 2019-2021 hanketta rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Uudenmaan liitto. Hanketta koordinoi Forum Virium Helsinki. Laurea-ammattikorkeakoulu on toinen hankeen osatoteuttaja ja tuo hankkeeseen mm. ravintola-alan osaamista ja vastaa yhteiskehittämisestä sekä pilotoinnista.
Lisätietoja
- Anne Turunen
- Asiantuntija
- Anne.Turunen@laurea.fi
- Puh +358988687351
Tulevat tapahtumat
Studia-messut
Laurea on mukana Suomen suurimmassa opiskelu- ja uratapahtumassa Studia-messuilla 26.-27.11.2024.
Työhyvinvointi-aamukahvit 28.11. klo 8.30 - 10.00
Työhyvinvointi-aamukahvit 28.11. klo 8.30 - 10.00
Alumniwebinaari: Asiakkuuksien johtaminen
Tervetuloa alumniwebinaariin, jossa syvennymme asiakkuuksien johtamisen parhaisiin käytäntöihin.
Vaikuttavat Verkostot -hankkeen Kick-Off
Kiinnostavatko vihreä siirtymä, verkostoituminen sekä liiketoiminnan kehittäminen osana isompaa innovaatioekosysteemiä?
Valmistujaisjuhla
Laurean valmistujaisjuhlassa juhlitaan kaikkia joulukuussa 2024 valmistuvia ja edellisen valmistujaisjuhlan 7.6.2024 jälkeen valmistuneita opiskelijoita.28.1. - 30.1.2025
UraFest 2025 -rekrytointitapahtuma
Tervetuloa Laurean UraFest 2024 -rekrytointitapahtumaan! Mukana Laurean kaikki koulutusalat.