Siirry sisältöön

Laurea Events

Laurea Events on pääkaupunkiseudulla toimiva tapahtumatoimisto. Events palvelee toimialasta riippumatta julkisen sekä yksityisen sektorin toimijoita. Lisäksi tarjoamme palveluita Laurea-ammattikorkeakoulun sisäisille asiakkaille ja yksityishenkilöille.

 

Tarvitsetko apua tapahtuman järjestämiseen?

Laurea Events luo toimivia tapahtumaratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi!

Aloitamme tapahtuman tekemisen kanssasi jo suunnittelusta lähtien. Tapahtuman järjestäminen on iso kokonaisuus erilaisia vaiheita alkaen kutsujen lähettämisestä, tilan etsimisestä, esiintyjien valinnasta, ruuan ja oikeanlaisen tekniikan toteuttamiseen.

Laurea Events huolehtii tapahtumanne järjestelyistä, jotta te voitte keskittyä yrityksenne ydintoimintaan. Tapahtumasuunnittelijamme toteuttavat tapahtumanne kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Tapahtuma toteutetaan laadukkaasti suunnittelusta läpivientiin ja raportointiin yhteistyökumppaniverkostomme kanssa. Laaja yhteistyökumppaniverkostomme takaa palvelukokonaisuutemme joustavuuden periaatteidemme mukaisesti.

 • Palautteita järjestetyistä tilaisuuksista 
  • "Järjestelyt sujuivat, meitä oltiin vastassa ja meistä pidettiin huolta koko tapahtumien ajan. Henkilökunta oli koko ajan tarvittaessa saatavilla. Parkkitilaa on riittävästi, julkisilla kulkuyhteyksillä pääsee hyvin perille, ruoka on edullista ja maistuvaa, ryhmätyötiloina erilaiset luokkatilat hyvin toimivia ja kahvitus sujuu loistavasti ja sovitusti allergeenit huomioiden."
  • "Suosittelen Laurea Eventsiä yhteistyökumppaniksi vastaavien tapahtumien järjestämiseen!”
  • "Suosittelen lämpimästi!”
  • "Yhteistyö oli erittäin toimivaa ja sujuvaa alusta asti. Minulla oli tunne, että tapahtumaa järjestetään aidosti yhteistyössä: yhteydenpito oli nopeaa ja informatiivista. Laurea Eventsin toiminnasta jäi erittäin positiivinen vaikutelma!"
  • "Suosittelen lämpimästi Laurea Eventsiä tapahtumien järjestäjäksi ja yhteistyökumppaniksi. Tapahtumamme sujui Laurea Eventsin järjestämänä erinomaisesti ja yhteydenpito oli sujuvaa."

   

 

Etsitkö itsellesi tai organisaatiollesi täydennyskoulutusta?

Osaamisen kehittäminen on tulevaisuuden työelämän kannalta yhä merkityksellisempää. Autamme asiantuntijoita syventämään osaamistaan eri aloilla, jotta sinulla ja organisaatiollasi olisi parhaat mahdollisuudet menestyä. Laurea EduGATE tarjoaa sekä asiantuntijoille suunnattuja täydennyskoulutuksia sekä yrityskohtaisia räätälöityjä tilauskoulutuksia ammattitaidon päivittämiseen muuttuvissa ja kehittyvissä työtehtävissä. Tutustu koulutustarjontaamme tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta.

 • Palautteita järjestetyistä tilauskoulutuksista 
  • "Olin todella iloisesti yllättynyt sekä koulutuksen sisällön, että kouluttajien käytännönläheisestä otteesta. Kouluttajien lämminhenkinen ote loi pohjan onnistuneelle koulutukselle.” Tilauskoulutuksen osallistuja, kevät 2021
  • "Yhteistyö Laurean kanssa meni todella sujuvasti. Koin, että meitä kuunneltiin ja että saimme tuoda omia toiveitamme koulutuksen sisältöön esiin. Koordinaattori oli ajoissa ja hoiti tehtävänsä hyvin. Kouluttaja oli timantti. Myös myyntipuoli meni sujuvasti ja mallikkaasti, josta jäi asiakkaana luotettava olo.” Tilauskoulutuksen asiakas, syksy 2021
  • "Asiat toimivat suunnitellusti.” Tilaiskoulutuksen asiakas, kevät 2020
  • "Kiitos. Ennakkoon lähetetyt viestit olivat selkeitä ja ennakkotehtävä hyvin järjestetty. Ylipäätään päivä sujui jouhevasti ja taukoja oli riittävästi, että muistetaan välillä nousta koneen äärestä ja vaikkapa syödä lounas.” Tilauskoulutuksen osallistuja, kevät 2020.

 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit palveluistamme ja haluat lisätietoa, voit jättää meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä

Hyväksyn tietojeni tallentamisen sekä viestinnän yhteydenottopyyntööni liittyen

 

Lisätietoja

Laurea events.

events@laurea.fi

040 660 5825

Asiakaspalvelu ma-pe klo 9.00-16.00