Siirry sisältöön

Päivitä riskienhallintaosaamistasi joustavasti verkkokoulutuksessa!

Perustiedot

 • Kohderyhmä: Risk Manager -koulutuksen suorittaneet sekä riskienhallintatehtävissä toimivat asiantuntijat
 • Hakuaika: Jatkuva
 • Ajoitus: Joustavasti verkossa
 • Laajuus: 1 op
 • Sijainti: Verkkototeutus
 • Hinta: 600€ + ALV 24%

Riskienhallintaa ja resilienssiä - Risk Managerin täydennyskoulutus on ammatillista täydennyskoulutusta Risk Manager -henkilösertifikaatin haltijoille. Joustavasti verkko-opetuksena toteutettava koulutus tarjoaa erinomaisen tilaisuuden päivittää riskienhallinnan osaamista. Täydennyskoulutus toimii samalla myös sertifioiduille Risk Managereille ammatillisena täydennyskoulutuksena, jota tarvitaan kolmen vuoden välein uudelleensertifiointia varten.

Koulutus tarjoaa eurooppalaisen EOQ-kriteerien mukaisen teorian sekä opettajien kokemuksen osallistujien omien organisaatioiden riskienhallintatyön tueksi.

 • Koulutus toteutetaan joustavasti verkko-opetuksena.
 • Koulutuksen ilmoittautuminen on jatkuva, voit ilmoittautua koulutukseen ja suorittaa koulutuksen sinulle sopivaan aikaan.
  • Huomioithan, että kesän aikana 3.6.-19.8.2024 koulutusta ei voi aloittaa.
 • Tavoitteena on, että koulutus suoritetaan kahden kuukauden kuluttua koulutuksen aloittamisesta.
 • Osallistuja tarvitsee käyttöönsä tietokoneen, internet-yhteyden sekä kuulokkeet mikrofonilla.
 • Koulutus on 1 opintopisteen laajuinen ja täyttää ylemmän korkeakoulutasoisen (YAMK) koulutuksen vaatimukset.
 • Koulutuksen hyväksytyn suorituksen jälkeen voit hakea Risk Manager -henkilösertifikaatin uudelleensertifiointia.
 • Koulutukseen otetaan enintään 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. 

 

 • Kohderyhmä 

  Koulutus on suunnattu Risk Manager -koulutuksen suorittaneille, Risk Manager -henkilösertifikaatin haltijoille sekä riskienhallintatehtävissä toimiville asiantuntijoille.

 • Sisältö, ohjelma ja tavoitteet 

  Koulutuksen tavoitteena on perehtyä riskienhallinnan kolmeen ajankohtaiseen aiheeseen: muutoksen ja ihmisten johtamiseen osana riskienhallintaa, psykologiseen turvallisuuteen sekä positiivisiin riskeihin, tekoälyyn ja riskienhallintaan.

  Koulutus järjestetään verkko-opetuksena, jonka voit suorittaa aikaan tai paikkaan sitomatta. Tavoitteena on, että koulutus suoritetaan kahden kuukauden kuluttua koulutuksen aloittamisesta.

  Ilmoittautumisen yhteydessä osallistuja vastaa lyhyeen kyselyyn, jonka lisäksi koulutukseen sisältyy kolme tehtävää ja lopputesti, jotka arvioidaan asteikolla Hyväksytty/Hylätty.

 • Koulutuksen hyödyt 
  • Perehdyt riskienhallinnan ajakohtaisiin aiheisiin ts. muutoksen ja ihmisten johtamiseen osana riskienhallintaa, psykologiseen turvallisuuteen sekä positiivisiin riskeihin, tekoälyyn ja riskienhallintaan.
  • Päivität riskienhallinnan osaamistasi.
  • Koulutuksen hyväksytysti suoritettuasi voit hakea SLY Sertifioinnista Risk Manager -uudelleensertifiointia.
  • Sertifikaatti on tunnustettu osoitus henkilön ammatillisesta osaamisesta, josta on haltijalleen hyötyä niin työtehtävässään kuin työnhakutilanteessakin.
 • Materiaalit 

  Koulutus toteutetaan suomeksi.

  Koulutuksen materiaali jaetaan verkkotyötilassa, johon osallistujat saavat tunnukset koulutuksen alussa.

 • Hinta, ilmoittautuminen ja peruutusehdot 

  Hinta

  Koulutuksen hinta 600€ + ALV 24 %

  Koulutusmaksuun sisältyvät opetus, ohjaus ja koulutuksen materiaali. Koulutus laskutetaan ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen.

  Hinta ei sisällä SLY Sertifioinnin uudelleensertifiointia.

  Mikäli yrityksessänne on useita henkilöitä, jotka tarvitsevat tätä koulutusta, voitte pyytää tarjousta räätälöidystä tilauskoulutuksesta osoitteesta Tanja.Johansson@laurea.fi.

   

  Ilmoittautuminen

  Koulutus toteutetaan joustavasti verkko-opetuksena. Koulutuksen ilmoittautuminen on jatkuva, voit ilmoittautua koulutukseen ja suorittaa koulutuksen sinulle sopivaan aikaan. Huomioithan, että kesän aikana 3.6.-19.8.2024  koulutusta ei voi aloittaa.

   


  Koulutuksen hakuaika on jatkuva. Koulutus on mahdollista aloittaa maksuttoman peruutusoikeuden päätyttyä eli 14 vuorokauden kuluttua ilmoittautumisesta. Tämän jälkeen tulet saamaan ohjeistuksen tunnusten aktivoimiseen.

  Ilmoittautuminen on sitova.

   

  Pe­ruu­tuseh­dot

  Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen soili.martikainen@laurea.fi.

  Osallistumisen voi peruuttaa maksutta 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta eli sähköisen ilmoittautumislomakkeen täyttämisestä ja lähettämisestä.

  Yli 14 vuorokautta ilmoittautumisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutusmaksun 90,00 € kulujen kattamiseksi.

  Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa koulutus liian vähäisen osallistujamäärän takia. Mikäli koulutus perutaan järjestäjän toimesta ja osallistuja on maksanut osallistumismaksun, osallistujalle palautetaan maksettu osallistumismaksu täysimääräisenä. Mikäli osallistuja ei ole vielä maksanut laskuaan ja koulutus perutaan järjestäjän toimesta, lasku mitätöityy.

 • Uudelleensertifiointi 

  Koulutuksen hyväksytty suoritus edellyttää tehtävien ja testin hyväksyttyä suoritusta, jonka jälkeen Laurea myöntää osallistujalle todistuksen koulutuksen suorittamisesta.

  Jos haluat EOQ-vaatimusten mukaisen Risk Manager –uudelleensertifioinnin, lähetä hakemus liitteineen SLY Sertifiointiin .

  Sertifikaatti voidaan uudistaa 6 kuukautta ennen voimassaolon päättymistä tai 6 kuukauden kuluessa päättymisajan umpeutumisesta. Uudistettu sertifikaatti on voimassa 3 vuotta edellisen sertifikaatin voimassaolon päättymisestä.

  Uudelleensertifiointiin vaikuttavat mahdolliset muutokset ohjelmakohtaisissa vaatimuksissa sekä esim. teknologiaan, osaamiseen ja riskienhallintaan liittyvät muutokset toimialalla, jolla hakija työskentelee. Muutokset saattavat vaikuttaa hakijan taitoihin ja osaamiseen. 

   

   

 

LISÄTIETOA

 • Usein kysyttyä 

  Milloin ja missä koulutus järjestetään?

  • Koulutus järjestetään joustavasti verkko-opetuksena. Voit suorittaa koulutuksen omaan tahtiisi aikaan ja paikkaan sitomatta.

   

  Kuinka paljon koulutukseen on hyvä varata aikaa?

  • Tavoitteena on, että koulutus suoritetaan kahden kuukauden kuluttua koulutuksen aloittamisesta. Koulutus on 1 opintopisteen laajuinen, joka on noin 27 työtuntia.

   

  Sisältyykö koulutukseen tentti?

  • Koulutukseen ei sisälly tenttiä. Koulutuksen hyväksytty suoritus edellyttää ennakkokyselyyn vastaamista sekä tehtävän hyväksyttyä suoritusta, jonka jälkeen Laurea myöntää osallistujalle todistuksen koulutuksen suorittamisesta.

   

  Miten voin hakea SLY Sertifioinnin uudelleensertifiointia?

  • Jos haluat EOQ-vaatimusten mukaisen Risk Manager –uudelleensertifioinnin, lähetä hakemus liitteineen SLY Sertifiointiin

   

  Järjestetäänkö koulutus suomeksi vai englanniksi?

  • Koulutus järjestetään suomeksi. Koulutuksen standardit ovat suomeksi sekä englanniksi, mutta muuten koulutuksessa käytettävä materiaali on suomenkielistä.
 • Kouluttaja 

  Soili Martikainen, lehtori, Riskienhallintaa ja resilienssiä - Risk Managerin täydennyskoulutuksen vastuukouluttaja, TKT, Laurea-ammattikorkeakoulu

  ”Kaikki organisaatiot, niin yritykset kuin julkisen sektorin toimijat, hyötyvät riskiperusteisesta toiminnasta, joka on osa hyvää hallintotapaa, johtajuutta ja ennakoivaa toimintaa. Riskienhallintaa tarvitaan kaikissa toiminnoissa ja kaikilla organisaation tasoilla tavoitteita asettaessa, päätöksenteon tukena sekä jatkuvan kehittymisen mahdollistajana.”

  Soililla on vankka kokemus riskienhallinnasta sekä liike-elämästä että viranomaistehtävistä. Soilin väitöstutkimus vuodelta 2016 käsittelee konsultoivaa auditointia sekä peruskoulujen ja ammattikorkeakoulujen turvallisuusjohtamista. Hän on aktiivinen kirjoittaja ja on julkaissut useita riskienhallintaan ja turvallisuusjohtamiseen liittyviä artikkeleita ja oppaita.

  Soili Martikaisen LinkedIn-profiili: https://www.linkedin.com/in/soili-martikainen-71a660127/

 

Yhteistyössä:

SLY Sertifiointi

Laatukeskuksen logo

Lisätietoja:

Turvallisuusalan täydennyskoulutukset