Siirry sisältöön

Palvelumuotoilun mikrokursseilla saat käsityksen siitä, mitä palvelumuotoilu on sekä kehität oman yrityksesi verkkosivustoa tai verkkopalvelua palvelumuotoilun ja yhteiskehittämisen menetelmin.

Perustiedot

 • Kohderyhmä: Pk-yritykset, niiden yrittäjät, työntekijät ja kumppanit
 • Hakuaika: Verkkokurssi 16.3.-10.6.2022 / Työpajojen hakuaika: 16.3. -18.4.2022
 • Ajoitus: Verkkokurssi 1.4.-10.6.2022 / Työpajat: 25.4.-10.6.2022
 • Laajuus: Verkkokurssi: 1 op (27 h) / Työpajat: 4 op (100 h)
 • Sijainti: Verkkototeutus
 • Hinta: Maksuton (0€)

Asiakkaat haluavat helppokäyttöisempiä ja laajempia palveluratkaisuja. Tuotteiden palvelullistaminen on nykyajan trendi, joka tuo hyötyjä sekä asiakkaalle että yritykselle: asiakkaat saavat tarpeidensa mukaisia palvelukokonaisuuksia ja yritys kannattavampaa liiketoimintaa. Oivaltavat yrittäjät ottavat asiakkaat ja kumppanit mukaan palvelujen kehittämiseen. Palvelumuotoilu menetelmineen tarjoaa ketterän tavan tuotteiden, palveluiden ja palvelukokemusten kehittämiseen niin, että asiakkaan ja liiketoiminnan tarpeet tulee huomioiduksi.

Jos haluat kehittää yritykseksesi toimintaa palvelumuotoilun avulla, niin ilmoittaudu mukaan mikrokursseillemme. Tarjoamme mikro- ja pk-yrityksille maksuttoman verkkokurssin, jossa voit tutustua palvelumuotoilun perusteisiin, hyötyihin ja käyttötapoihin. Tarjoamme myös mahdollisuuden osallistua työpajatyöskentelyyn, jossa pääset kehittämään omia palveluita kouluttajiemme avustuksella.

Koulutuksen sisältö

1. Verkkokurssi: Johdanto palvelumuotoiluun

Verkkokurssi auttaa Sinua ymmärtämään, mitä palvelumuotoilu on ja mitä hyötyä siitä on yritystoiminnassasi ja käytännön työssä. Verkkokurssi on maksuton ja voit suorittaa sen oman aikataulusi mukaan 10.6.2022 mennessä. Suoritettuasi kurssin saat siitä yhden (1) opintopisteen.

Ilmoittaudu Johdanto palvelumuotoiluun -kurssille

2. Palvelumuotoilun verkkotyöpajat: Miten kehität palvelujasi asiakaslähtöisesti?

Palvelumuotoilun työpajoissa kehität oman yrityksesi verkkosivustoa tai verkkopalvelua palvelumuotoilun ja yhteiskehittämisen menetelmin. Työskentely tapahtuu verkossa Miro-yhteiskehittämisen alustalla, jossa kouluttajamme ohjaavat sinua. Parhaimmat tulokset saavutat, jos osallistut verkkotyöpajoihin parin kollegasi tai asiakkaasi kanssa, mutta voit osallistua myös yksin. Suosittelemme, että suoritat Johdanto palvelumuotoiluun -mikrokurssin ennen työpajoja.

Verkkotyöpajoja järjestetään viisi. Verkkotyöskentely tapahtuu Zoomissa ja Miro-yhteiskehittämisen alustalla. 

 • ma 25.4. klo 16-20
 • ke 11.5. klo 16-20
 • ke 25.5. klo 16-20
 • ma 6.6. klo 16-20
 • pe 10.6. klo 16-20

Suosittelemme osallistumaan kaikkiin verkkotyöpajoihin. Verkkotyöpajojen välillä työskentelet itsenäisesti ja tarvittaessa saat myös ohjausta. Tämä kokonaisuus vastaa noin 100 tunnin työpanosta. Suorituksestasi saat 4 opintopistettä.

Ilmoittautuminen verkkotyöpajoihin on päättynyt

Kouluttajat

Päivi Harmoinen

Päivi, KTM / M.Sc. (Econ.) toimii Laureassa liiketalouden lehtorina ja ohjaajana palvelumuotoilun projektiopinnoissa sekä erilaisissa kehittämishankkeissa ja erikoistumiskoulutuksissa. Päivillä on laaja yrityselämän työkokemus globaaleissa teknologia-alan yrityksissä muutosjohtamisen asiantuntijana.

Anne Lahti

Anne on palveluiden asiakaslähtöisen kehittämisen sekä hanke- ja muutosjohtamisen pitkän linjan ammattilainen. Annella on yli 20 vuoden kokemus menestyksekkäästä yhteistyöstä kotimaisten ja kansainvälisten yritysten ja organisaatioiden kanssa useilla eri toimialoilla. Laureassa Anne on toiminut digitaalisuuden-, liiketalouden- ja palvelumuotoilun lehtorina elokuusta 2021 alkaen.               

Lisätietoja: