Siirry sisältöön

Poikkeamo

Poikkeamosta saat helposti apua erilaisiin opiskeluun ja opiskeluhyvinvointiin liittyviin asioihin Laurean opiskelijana.

Kaksi kannettavaa tietokonetta.

Read about Popup guidance in English.

Tarjoamme Poikkeamossa neuvontaa ja ohjausta ajanvarauksella tutkinto- ja polkuopiskelijoillemme. Voit varata keskusteluajan kanssamme TEAMsiin täältä.

Pyrimme auttamaan kaikissa yleisissä opiskeluun liittyvissä asioissa. Alakohtaisia erityiskäytänteitä (esim. harjoittelukäytänteet) emme aina tunne, mutta opintotarjontaa voidaan ilman muuta katsoa yhdessä.  Tule käymään matalalla kynnyksellä.  Asiasi voi liittyä epätietoisuuteen toimintatavoista esimerkiksi sairastuessa tai opintosuorituksen jäätyä kesken, omien opintojen suunnitteluun, opintoihin ilmoittautumiseen Pakin toimimiseen, ajanhallinnan tai jaksamisen haasteisiin – tai johonkin muuhun mielenpäälläsi olevaan asiaan. Voimme myös miettiä mistä muualta on apua ja tukea saatavilla.

Lisäksi järjestämme erilaisia työpajoja, infoja sekä webinaareja opintojen etenemisen ja opiskeluhyvinvoinnin tueksi sekä vertaisryhmätoimintaa.

Lue lisää opiskelijaintrasta.

 

Valokuva, jossa Poikkeamon henkilöstöä

Kuvassa Poikkeamon henkilöstöä syksyltä 2022.