Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Osaangon kanssa

Osaango yrityksenä

API- ja datatalouteen erikoistunut yritys tuottaa konsultointia, tapahtumia ja koulutuksia laajan kansainvälisen ja paikallisen verkoston kanssa.

Avainkumppaniyhteistyön tuloksia

Avainkumppanuuden myötä rakenteilla on yhteinen datatalouteen liittyvä kurssi, mutta myös opiskelijayhteistyötä muilla aloilla on suunniteltu.

Laurea on sopinut avainkumppanuudesta konsulttiyritys Osaango Oy:n kanssa. Osaango erikoistuu API- ja datatalouteen, älykkäisiin teknologioihin ja niihin liittyvään liiketoimintaan ja tekniikkaan. Avainkumppanuus onkin käynnistynyt yhteisen datatalouskurssin suunnitelulla. Osaango tuottaa koulutuksia, konsultointia ja tapahtumia ja toimii yhdessä laajan kansainvälisen sekä paikallisen verkoston kanssa.

- Päivittäin haastamme organisaatioita, yrityksiä ja korkeakouluja siihen, että ”entä jos?”, kertoo perustaja Marjukka Niinioja yrityksestä.

- Yksi syy avainkumppanuuteen Laurean kanssa on se, että olemme tehneet pitkään korkeakoulujen kanssa yhteistyötä ja rakentaneet API-talouteen ja dataan liittyviä verkkokursseja ja koulutusohjelmia.

API- ja datataloudessa kyse on verrattain uudesta ja nopeasti kehittyvästä alasta, ja siksi Osaango haluaakin kuroa umpeen välimatkaa yritysten tarpeiden ja alan koulutuksen välillä. Marjukka Niinioja uskoo, että korkeakouluyhteistyöllä saadaan alan viimeisimmät kehityssuunnat opiskelijoiden ulottuville. Avainkumppanuuden myötä onkin rakenteilla yhteinen Introduction to Data Economy -kurssi, joka keskittyy siihen, miten dataa voidaan hyödyntää ja tuotteistaa yrityksissä.

- Yhteistyön tavoitteena on laajentaa osaamista datan hyödyntämisessä. Samalla voimme oppia molemmin puolin toisiltamme.

Kiinnostuitko avainkumppanuudesta? Tutustu avainkumppanuuden mahdollisuuksiin

Yhteistyön tuloksia

Lisätietoja: