Siirry sisältöön

Avainkumppanuus MediPowerin kanssa

MediPower yrityksenä

MediPowerin henkilöstöpalvelut tarjoavat sote-alan monipuoliset työpaikat ja keikkatyöt koko Suomen alueella. MediPower yhdistää alan arvostetuimmat yritykset ja hoitoalan ammattilaiset. Asiakaskunta koostuu sekä kunnista että yksityisistä tahoista.

Tutustu avainkumppaniimme MediPoweriin

”Missionamme on aina ollut yhdistää työpaikat ja työntekijät aidosti välittäen. Pitkä henkilöstöpalvelualan kokemus on kasvattanut meistä monipuolisen kumppanin rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen tarpeisiin sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla. Kokemuksemme näkyy korkeana asiakaspysyvyytenä sekä monipuolisina työmahdollisuuksina sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Osaamisemme mahdollistaakin joustavat ratkaisut, joissa huomioidaan niin työntekijän kuin työnantajankin tarpeet. MediPower on osa WorkPower-konsernia.

Vuokratyöpaikka MediPowerilla on portti parempaan työelämään. Kauttamme löydät vakituisia ja määräaikaisia työsuhteita, osa- ja kokoaikaisissa tehtävissä. Tekemistämme ohjaa sinun etujasi ajava toimintatapa. Tsemppaamme tarvittaessa, ja etsimme juuri sinun vahvuuksillesi soveltuvan työpaikan monipuolisten terveydenhuolto- ja sosiaalialan tehtävien joukosta.

Haluamme tehdä työnhaun ja työvuorojen suunnittelun sinulle mahdollisimman helpoksi. WorkPower-konsernin sovelluksen avulla yksikään MediPowerin avoin työpaikka ei mene ohitsesi. Voit kirjata tunnit tai klikkata itsesi uudelle keikalle mobiilisti. Tämän helpommaksi ja joustavammaksi arjen suunnittelu ei mene!”

Lisätietoja: