Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Instan kanssa

Insta Group Oy yrityksenä

Insta on suomalainen perheyritys, joka palvelee haastavilla toimintakentillä toimivia asiakkaita innovatiivisilla teknologia- ja palveluratkaisuilla. Riippumattomuus, innovatiivinen tapa toimia, tutkitut ja turvalliset toimintatavat ja työkalut sekä ystävällinen, konsultatiivinen asiakaspalvelu tekevät Instasta halutun kumppanin asiakkaidensa keskuudessa – sekä markkinajohtajan useilla toimialoillaan.


Yhteistyö Laurean kanssa

Instan ja Laurean yhteinen toiminta käynnistyi konkreettisesti syksyllä 2022. Syksyn aikana Laurean digitaalisen markkinoinnin kurssin opiskelijat suunnittelevat projektityönä sosiaalisen median kampanjan Instan trainee-hakuihin.

Instan ja Laurean välisessä avainkumppanuudessa korostuvat yhteistyö ja molemminpuolinen hyöty. Tavoitteena on kasvattaa Instan tunnettuutta oppilaitoksessa mutta myös tarjota Laurean opiskelijoille oppimismahdollisuuksia ja tulevaisuudennäkymiä.

– Olemme hyvä työnantaja ja meiltä löytyy opiskelijoille mielenkiintoisia opinnäytetyömahdollisuuksia, harjoittelupaikkoja ja toivottavasti tulevaisuuden työpaikkojakin, kertoo Instan henkilöstöjohtaja Marja-Leena Koskinen.

Samalla Laurean koulutusohjelmat puolestaan tuovat Instaan uusimpia oppeja, näkökulmia ja osaajia. Avainkumppanuudessa ei ole Koskisen sanoin tarkoituksenmukaista ”jäädä pyörimään omiin nurkkiin”:

– Haemme yhteistyötä. Siinä molemmat osapuolet tuovat tekemiseen oman osaamisensa, energiansa ja innostuksensa.

Instan ja Laurean alkanut kumppanuus on konkretisoitumassa ensimmäistä kertaa nyt syksyllä. Laureassa juuri käynnistymässä olevalla digitaalisen markkinoinnin opintokurssilla opiskelijat suunnittelevat projektityönä sosiaalisen median kampanjan Instan tulevien trainee-hakujen yhteyteen.

Positiivinen mielikuva Laureasta dynaamisena ja eteenpäin katsovana oppilaitoksena tuki päätöstä avainkumppanuudesta, mutta kiinnostuksen yhteistyöhön sytytti ennen kaikkea Laurean koulutusohjelmista löytyvä tietojenkäsittelyn, kyberturvallisuuden ja digitaalisten palveluiden osaaminen. 

– Laureassa koulutetaan juuri sellaisia osaajia ja nuoria, jotka meitä kiinnostavat, kiteyttää Koskinen. 

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: