Siirry sisältöön

TKI-päälliköt palkittiin Vuoden laurealainen -tunnustuksella

Jokaisessa Laurean korkeakouluyksikössä toimivat TKI-päälliköt koordinoivat yksikön TKI-toimintaa.

Vuoden laurealainen -tunnustuksen saajat julkistettiin Laurean lukuvuoden avajaisissa. Kuvassa tunnustuksen vastaanottavat TKI-päälliköt Hanna Tuohimaa, Piia Saari ja Alina Leminen. Kuvasta puuttuu Tiina Berg.

Laureassa on pitkä perinne, jossa vuosittain jaetaan tunnusta erityisen ansioituneelle henkilöstön jäsenelle tai tiimille. Vuoden laurealainen -tunnustuksen valintaperusteena on toiminta Laurean strategian, arvojen ja eettisen toimintaohjeiston mukaisesti. 

Tänä vuonna Vuoden laurealaiseksi haettiin tuloksellisuuden ja yhteisöllisyyden edistäjää. Voittaja valittiin henkilöstön ja opiskelijoiden tekemien ehdotusten perusteella ja julkistettiin Laurean lukuvuoden avajaisissa. 

Vuoden laurealainen 2022 -tunnustuksen saivat Laurean TKI-päälliköt. Laurean neljässä korkeakouluyksikössä toimivat TKI-päälliköt ovat Alina Leminen, Pia Saari, Tiina Berg sekä Hanna Tuohimaa.

Jokaisessa Laurean korkeakouluyksikössä toimii oma TKI-päällikkö, joka koordinoi yksikön käytännön TKI-toimintaa, sekä hankevalmisteluja että käynnissä olevia hankkeita. TKI-päällikkö opastaa ja ohjaa oman yksikkönsä henkilöstöä hankeprosessin eri vaiheissa ja on tukena ongelmatilanteissa.

Vuoden laurealainen -palkinnon perusteluissa todetaan, että TKI-päälliköille on muodostunut merkittävä asema Laurean TKI-toiminnan tuloksellisuuden ja yhteisöllisyyden edistämisessä. Sen lisäksi, että TKI-päälliköt huolehtivat kukin oman yksikkönsä hakemustoiminnan ja hankkeiden tuloksellisuudesta, he toimivat myös käynnissä olevien TKI-hankkeiden tukena kaikissa hankkeiden kohtaamissa tilanteissa. 

Lisäksi he luovat kukin yksikkönsä käytäntöjen mukaisesti yhteisöllisyyttä projektipäälliköiden kesken, ja keskinäisellä yhteistyöllään vahvistavat koko Laurean yhteisöllisyyttä. TKI-päälliköt luovat toiminnallaan ja persoonallaan avoimen keskustelun ja yhteisen tekemisen ja kehittämisen ilmapiiriä.

Onnea Vuoden laurealainen 2022 -tunnustuksen saajille!