Siirry sisältöön

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa? Laurea tarjoaa satoja aloituspaikkoja myös kesän ja syksyn hauissa

Tutkinto-opiskelijaksi Laureaan voi hakea syksyn yhteishaussa sekä lukuisissa erillishauissa elo- ja syyskuussa.

kuvituskuva

Laurean kevään yhteishaun tulokset on julkaistu. Vaikka opiskelupaikka olisi jäänyt kevään yhteishaussa saamatta, Laurea tarjoaa kesällä ja syksyllä monia mahdollisuuksia päästä opiskelemaan ja aikaisintaan opinnot alkavat jo syksyllä 2022.

Erillishaun kautta opiskelemaan ilman valintakokeita

Jo ennen syksyn yhteishakua käynnistyy Laureassa runsaasti erillishakuja eri koulutuksiin. Erillishakujen kautta voi päästä opiskelemaan Laureaan ilman AMK-valintakokeeseen osallistumista.

Esimerkiksi liiketalouden koulutukseen ja sairaanhoitajakoulutukseen voi hakea suorittamalla valintaopintojakson verkossa.

Lisäksi rikosseuraamusalan ja kauneudenhoitoalan sekä sosionomi- ja terveydenhoitajakoulutuksiin voi hakea aiemmin suoritetun tutkinnon perusteella.

Ensimmäisenä on vuorossa erillishaku restonomikoulutukseen majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilöille, jonka hakuaika alkaa 25.7.

Tutustu erillishakuihin

Syksyllä on vuorossa yhteishaku

Syksyn yhteishaku käynnistyy 31.8. Tarjolla Laureassa on yhteensä 865 aloituspaikkaa AMK-koulutuksissa sekä 210 aloituspaikkaa YAMK-koulutuksissa. Opiskelemaan voi hakea kaikille Laurean kuudelle kampukselle sekä kokonaan verkossa toteutettaviin opintoihin. Syksyllä haussa olevissa koulutuksissa opinnot käynnistyvät tammikuussa 2023.

 

Uutista muokattu 8.8.2022: poistettu maininnat polkuopinnoista, joiden hakuaika on päättynyt.