Siirry sisältöön

Vankimessut 2023

4.6.2023 klo 10-15 Kalliolan Setlementtitalo

Vankimessut tarjoavat tietoa palveluista, joita vangit, rikostaustaiset sekä heidän omaisensa voivat käyttää rangaistuksen aikana ja sen jälkeen.

Vankimessut-tapahtuman avulla edistetään vuoropuhelua, torjutaan toiseutta sekä puolustetaan rikostaustaisten uusia mahdollisuuksia yhteiskunnassa.

Messuilla esittäytyy asumispalvelujen, oppilaitosten ja työllistymishankkeiden edustajia, päihdetyön yksiköitä, lapsi-, perhe- ja omaistyön palveluja, sekä monia muita palveluntuottajia.

Tämän vuoden tapahtuman järjestävät: Laurea-ammattikorkeakoulu, Kalliolan Setlementti ry, Irti Huumeista ry, Stop Huumeille ry, Silta-valmennusyhdistys ry, Nuorisoasuntoliiton Katu-hanke, Romanifoorumin D7-hanke sekä Naistenkartanon & VVA ry:n Supernovat-hanke.

Tapahtuman ohjelmistossa on tänä vuonna teatteri- ja musiikkiesityksiä sekä kirjailijapaneeli. Tapahtuman ohjelma ja esiintyjät tarkentuvat kevään aikana. Voit Seurata tapahtumaan liittyviä ajankohtaisia asioita Facebookista ja Instagramista.

Onko organisaatiollanne tarjolla rikostaustaisille, vangeille tai heidän läheisilleen suunnattuja palveluita? Voit tulla esittelemään palveluita tapahtumaan ja esittelypöydän pitäminen on maksutonta. Ilmoittaudu tapahtuman näytteilleasettajaksi 30.4.2023 mennessä. 

Lisätietoja